Ulus Et ve Izgara Salonu

3 Ekim 2014 Cuma

Bayramınız Mübarek Olsun.


Gönderen Unknown zaman: 03:47
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Hakkımda

Unknown
Profilimin tamamını görüntüle

Blog Arşivi

  • ►  2015 (12)
    • ►  Şubat (1)
    • ►  Ocak (11)
  • ▼  2014 (21)
    • ▼  Ekim (21)
      • “Başka Yerde Şubemiz Yoktur” Muhabbetleri
      • Et Ürünleri Hakkında Bilgiler
      • Kasaplık Aletleri / Butcher’s Equipment
      • Divan Şiirinde Kasaplık / Butchery in Divan Poetry
      • Kasapoğlu Ailesi (Çorum, Sungurlu)
      • Güncel Türkçe Sözlük‟te “kasap” Sözcükbirimi Üzeri...
      • Faydalı Bilgiler
      • Köroğlu Destanında Kasapoğlu / Kasapoglu in the Ko...
      • Kasap
      • Eski Zamanlardan Bugüne Et Kültürümüz…
      • Kasap
      • Kasap (Et Hazırlayıcı) nedir?
      • Kasap Çırağı -Patrick McCabe
      • Osmanlı Minyatürlerinde Kasaplık / Butchers in Ott...
      • A'dan Z'ye etin Bölümleri
      • Et Nasıl İyi Mühürlenir?
      • Et Yemek Ataerkilliğin Nedeni mi?
      • Bayramınız Mübarek Olsun.
      • Kasaplık Dersi
      • Kasaplık Mesleği
      • Yılların tecrübesiyle yeniden işbaşı yaptık. ...
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.